Hej igen!

Jag har slutat blogga! Spelar ingen roll va ni säger! Men om ett tag så kanske jag börjar blogga igen, men BARA om nån bloggar med mej. Alltså att jag och en till ska ha en blogg tillsammans! Det är det enda som gör att jag kanske kommer börja blogga igen! Har inte valt någon att blogga med. Så kommer nog inte blogga mer på ett tag!
Men jag hör avmej om och vad min " NYA " blogg heter!
Heeej då! <3

Heej och Hejdå!

Det här blir mitt sista inlägg! Många som säger att den har blivigt tråkig! Och så ha jag en RIKTIG hater som verkligen sårar mej! Så har bestämmt att sluta blogga! Riktigt tråkigt att HON skriver sånna saker, tur att hon är så perfekt och har en rolig blogg! Grattis! du lyckades såra mej! Tro inte nu att jag kommer vara snäll mot dej!
 
Men jag m¨år bra utan bloggen, och det är SÅ jag vill ha det! :) Jag ska och kommer ha ett toppen lov! Hoppas ni också kommer ha det! <3
Hej då! Det är va mitt sista inlägg!
 

Varmt och Skönt!

Sitter just nu ute och solar! Riktigt gött väder! Känner att jag blir brun idag! :) 
Senare idag blir det nog fotboll! Det är ju fett nice!
Men ha det gött!

 


Varmt och Skönt!

Sitter just nu ute och solar! Riktigt gött väder! Känner att jag blir brun idag! :) 
Senare idag blir det nog fotboll! Det är ju fett nice!
Men ha det gött!

 


GodMorgon........

Vaknade halv nio idag. Och va jätte pigg!! Det är lite konstikt, men kul! Idag ska jag nog vara hemma och soola! Ska bli brun innan riktiga sommaren kommer. Vill ju inte vara vit som en, ja vad vet jag!
 
Förlåt för få inlägg igår! Men e det bara min blogg.se som är knäpp?
 
Snart blir det frulle!
Ha det gött!

Solen!

Sitter ute och solar! Solen är verkligen varm nu! NU känns det som sommar, och det äär ju toppen!  Men den jädrans allergin går ju inte bort. Men vi hörs!

Heej och godmorgon!

Idag vaknade jag 08.15, ganska tidigt, men va jätte pigg då!
Nu ser jag faktiskt på SOMMARLOV för första gången i sommar! Kände för att se på det idag! Lite barnsliga program men ändå kul att se, tycker jag!
 
Idag så ska jag och Erik åka och bada! Det är jätte fin väder idag! Äntligen! Ska bli kul att hitta på något med Erik! Är inte så ofta vi gör nått tillsammans! Så det blr Nice!
 
Ni har väl inte glömmt att det är Midsommarafton på fredag? Vi ska iallafall åka hem till min faster och hennes man, tror jag! Och på Midsommar dagen så ska vi iallafall till dom för då fyller hennes man år! Så det blir nog en rolig helg! :)    
 
Efter sommarlov så blir det frulle och sen klä på mej!  Ha så gött så länge!

Just nu........

Jag kom precis in från at vart ute och hoppat stutts matta! Gjort illa min fot. Ser ut som att den är riellt stukad, inte bra! Men ska ändå nu bara se på 90210! Så ska bara ligga soffan! Och hoppas på att foten blir bättre imorn!
Imorn håller vi tummarn på att det blir fiin väder å man får sticka till stranden och sola och bada! Ni vet väl att man blir brunare när man är blöt? ;)
Men nu vet ni.... så ska jag se klart 90210 och sen gå och pömsa! Så go natt alla! <3
 
 

sååååå TYPISKT!

Att man ska vara allergisk nu mitt på sommaren! Kan ju knappt vara ute! Men de är ju tur att det finns mediciner som hjälper liiite iallafall!
Strax blir det ut och köra fotboll med grannarna. Har blivit en riktig fotbolls nörd nu känner jag! Men det är ju fett kul, iallafall när jag vinner! :) Nej, men när man har bra sällskap! Efter fotbollen så blir det nog sutts matta på G! MED BRORSAN!

ÅÅÅÅ.....

Idag verkar det inte som att blogg.se vill att jag ska blogga! För jag kan ju aldrig komma in. Så ber verkligen om ´förlåtelse!
Dagen.....
Idag har jag bara varit hemma, chillat, solat och spelat fotboll! Så det har vart en riktigt lugn dag idag! Imorn ska det bli fint väder, så blir väl att åka och bada.Jag har inte så mycket mer att säga, än att ni får ha det gött! :)
 

Osäker!

Kanske inte kan blogga så mycket idag om blogg.se korkar sej!

FÖRLÅT.....

För sent inlägg! Men blogg.se va lie korkat... Så gick inte att komma in! Så kunde inte göra nått åt det! Men nu är jag inne! Och idag så ska jag bara spela fotboll med ett gäng! Det är det enda som står på shemmat!

Har  hjälpt mamma och pappa att städa nu på morgonen! Så att det är fiint när dom kommer hem! Snart ska jag äta lunch, så vi hörs!

God natt alla där ute! :)


fotboll...

Varit ute och kört fotboll med brorsan Erik och grannarna! och nu sitter jag vid datorn och har musiken på 100% Kikade in på ridlägret jag ska på om 19 dagar! :) Och det ser riktigt NICE ut! Så jag är nöjd med ridlägrs valet. Imorn så ska jag..... inte vet jag.....?
Kanske åka och bada om det är fiin? eller ringa 1 polare jag länge velat vara med!

Vill också hälsa till vänner som är utom lands, Frida och Calle som är i USA! Lyxs! Vill också dit..... OCH till Wilma och Tuva som är i SPANIEN! Varför ska alla ha så lyx och åka utomlands? Blir ju fett avis! :) Men är glad för doms skull!

Ha det gött, för nu ska iallafall jag gå och sov........ Vill ju vara pigg på dagarna!
NATTI, NATTI! Puss & kram! ;)
ÄLSKAR dej SYRRAN! <3
DU finns ALLTID där för mej! Och kan berätta och prata om EXAKT allt.... skönt att ha dej.. för du har gått igenom det jag går igenom just NU! Och du lyssnar och fattar.... DU är den BÄSTA person jag haft! Vänner kan gå, men familjen & du syrran finns ALLTID kvar! Jag kan berätta saker till dej som jag inte vill pata med mamma och pappa om. SÅÅÅÅÅÅÅ skönt att jag har dej! HOPPAS du vet det! DU har ett <3 av GULD! Du och jag kan sitta och kolla på bilder och bara skratta åt dom.... DU har hjälpt med kläd val, val jag inte kan välja själv! Låter mej vara med dej och dina polare när jag int har nån!
Och i höst..... så ska du flytta hemmi från! För du ska gå på ett Orienterings gymnasium, är SKIIIIIT stolt över dejj, att du kämpat med din träning så att du kom in på ett gymnasium som BARA 5 tjejer i sverige kommer in på! DET är STORT! Kommer sakna dej sjukt mycket, men är glad för DIN skull! Och du kommer iallafall hem på helgerna!
HAHA, bjuder på den sköna bilden! :)

Körde fotboll med grannarna!

& såklart så vann jag! ;)


! :) !


Vad gör ni då?


Sitter i soffan & ser på tv!

& har riktigt skönt.
Driv bild! Men bjuder! ;)


Idag har jag ont i huvet och är lite hängig! Så idag det mjukis pys!

Ska BARA va hemma & ha det skönt idag!
Har inget smink, örhängen som är rosa, grå mjukis tröja, Hollister mjukis byxerna & tofflor! Riktigt skönt! :)
När mamma kommer hem från jobbet, mamma jobbar några veckor i sommar fast det är lov för OSS barn! Så ska jag & hon åka och handla mat tror jag!
För maten har tagit slut!
Jag & Ebba har vart ensamma hemma hela helgen för mami, papi & Erik åkte nån stans för pappa & Erik körde nån cykel sak! Det gick bra för dom, vad jag hört! Aja...... Så maten har tagit slut!
Så då blir det att åka & handla!
Någon som vill skypa? Adda cassandrapegestam1
Vi hörs!


Målar naglarna just nu!

Så kan inte skriva så mycket just nu!


Jag ser på tv just nu!

Vad gör NI?


Hej och god morgon!

Förlåt för igår! Men va aldrig hemma och mobilen va lite knäpp! Så jag kunde inte blogga! Men va en fett rolig dag! Men det orkar jag inte berätta om! Men en sak jag kan säga är att jag kom 2-à! Inte sist och inte först!
Idag så ska jag nog fråga nån om den vill göra nått! Annars så är jag hemma och chillar!
Men vi hörs!


På bussen nu! Helt sjö blöt!


Klar för bowling!

Byxor från Gina
Tröja från Vero Moda!
Kofta från Cubus
Så ser dagens outfit ut!
Kanske kommer bild senare!


GodMorgon!

Dagen ser ut såhär:
Klä på mej nu inom 1timme!
Ta bussen till 2 boys!
Bowla med dom!
Sen får vi se vad vi hittar på!
Ikväll så blir det vad det blir! :)


Ser på Lejonkungen Med Ebba! :)

Vi hörs imorn! :)


Imorgon..........

Nu så sitter jag och Ebba med taco på bordet och har tv på 2-an! Vet inte vad programet heter! Men det är bra musik.
 
Imorgon?
Jo imrogon så är det lite klurigt! För endel säger att det blir rgn, andra säger att det blir varmt och bad väder! Jag HOPPAS ju att det blir sol och badväder! För då drar jag atigen och badar med friends! Eller så ska jag bara va med dom och bara hitta på det som vi känner för! Vill ni vara med? Smsa mej, kommentera, chatta eller vad som hellst! Bara att JAG ser det!

Påmminner er i´gen, om att hjälpa mej att sätta in headern jag gjorde idag!

Vad gör ni just NU? '
Bal bilder!
Bilden är på mej och Mami som väntar på att den via limosinen ska komma! DÄR! Är den! Och ut ur den kommer?
Min SKIIIT snygga syrra och hennes friends! Ebba är den med ljus blå klännning!

Vi hörs later!

Ser på film!

Och den är toppen!


Smeten.....

Det blir smulpaj! Den står just nu i ugnen!


Smeten ska snart göras!


Hej Alla Glada!

Idag är det en piss dag! Tycker inte ni det? Det är juni OCH 11 grader. Vad hände med värmen?
Snart är det bak TIME! Vad ska jag baka? JO! Det får ni vänta och se! Nyss gjortde jag en header! Men nu är det bara att säta in den! Och hur gör man det? SNÄLLA hjälp mej!Säg till om ni kan, eller fråga nån! För jag VILL verklien ha en header!

Idag....

Blir det en Chill dag! Baka, springa, om det inte regnar för mycket! Och sen BARA chilla!


Har duschat och ska snart göra ordning mej!

SEN är jag redo för lördag den 16 juni'


Idag så vet jag inte vad jag ska göra! Men det får vi se!

En sak jag iallafall vet så är det att ska äta frukost snart och duscha där efter!
Har katten i knät och sms'ar med folk!
Vad ska jag ha på mej idag då? Några förslag?


God morgon Boys and Girls!

Precis gått upp! Och ser på tv! Bloggar mer sen!


God Natt allesammans!


Fotboll, Taco och orolig!

Skön kväll!


Härregud!

Jag, Ebba och Julia, vi e riktigt bra!
Vi är kockar och gör taco! OCH så är vu veterinärer som försöker ta bort en RÖD festing som sitter PRECIS under min katts öga! Och det varar och Simba kan inte se något! Så vi betongen vad vi ska göra!.....


Filmen.....

Va jätte bra!
Men blev ett fel i halva filmen! Texten försvann och efter 10 minuter så Pausades hela filmen! Men sen kom den igång igen! Och det var toppen! :)


Är på g hem!


Bion börjar om 5 min! Så vi hörs!


Är i stan och snart börjar bion! Eller det är typ en timme kvar! Men ändå'

LOL, här kommer jag!


På G mot stan nu!


Vantarna jag gjorde i slöjden!

Lovade ju er att visa dom!


Dagens outfit!

Tröja från barcelona
Byxor från Gina Tricot
En enkel tofs
Örhängen från NK
Halsbandet är hemmagjort!


Gör Ordning mej för att åka in till stan snart!

Tror jag ska ha en tröja, shorts och vita converse! Låter det bra?


God Morgon!

Ligger i soffan och ser på tv!
Idag ska jag och Ebba åka in till stan och se på filmen LOL! Kul...... Hoppas den är bra!


Förlåt!

För sent och dåligt upptadering idag! Men börjar berätta vad som hände sen efter Vendelsömaalm!
Jag gick till vendelsömalm runt 11! och så var vi där, orkar inte berätta! Men skit Nice va det iallafall. Kom hem halv 7 ikväll! Så ni kan ju själva räkna ut hur länge jag var där! Men halv 8 så åkte jag, mama och pappa till min syrras bal! Hon åkte vit limosin med Elin och 6 till, till balen! Och så gick dom in på röda mattan! Ebba va jätte fin turkos klänning¨! Kanske kommer ut en bild på henne imorn eller så! Men halv 10 så kom jag iallafall hem! Och nu är jag JÄTTE trött! Men nu är det film och mys time och sms och ring stund! Så ni  får ha det så gött! <3

Bloggar klockan 10! För då sitter jag vid datorn!


Fotboll med Ida och boys! I Vendelsömalm!


Ska snart äta!

Blir lövbiff och pommes frites! Och man får ju inte glömma bean!


På väg till min syrras skolavslutning!


Heej!

Frulle snart då!
Men jag har SOMMARLOV! Jippi! <3


God natt!

Ligger och pömsar i sängen och smsar med boys!


E på Vega grillen!


Kör SKP med Max, Z och Oskar!


Nu är det avklarat!


Jvla kul kväll jag haft! Va med boysen i klassen! Hade fett kul!

Men nu är jag hemma och sms'ar med dom! Vi MÅSTE träffas nån gång!


Nu går jag!

Fett skönt med skolavslutning'


Precis kommit hem!

Och får en pressent!


Skolan!

Skönt med sista dan nu då! Och halv 4 så är det skolavslutning!


Nu så har My Family bestämt att ikväll ska vi se på Action film!

Där uppe med bio ljud och skärm!
Sen är det läggdags! Så ha det gött i kväll! Blir nog att jag SMS'a med boys AND girls!


Nu blir det 90210!


Mat time snart då.


Duschen va varm och skön!

Imorn är det skolavslutning! Tjoho! Vett gött!
Dagen har vart tråkig i skolan! Men i stallet är det ALLTID lika kul! :)


På G hem nu!

Vi hade hoppning! Och det gick skit bra! Det gör det ju alltid med Figge! Vi hörs!


Rid dags!

Skolan va riktigt jobbig! Men blev klar med mina vantar på slöjden! :)
Kommer bild sen!
Men nu är det stallet som gäller! Hoppning idag! Kul, kul!


School time!


Natti Natti bloggen.

Imorn är det ridning! <3


Nu ska jag duscha!


Jippi!

Det är ju kul att va ute låst när jag kommer hem efter matchen!
Matchen.....
Gick super duper bra för mej och mammorna!
Mammorna hade ingen målis! Så jag va med dom! Blev 7- 4 elr 5!
När jag kommer hem så ska jag duscha och göra ordning mej för kvällen!


Går snart mot Ellen!

E taggad för match! Då får jag bara hoppas på att jag får stå dåra!
Matchen är i Torvalla! För första gången! Vi har aldrig spelat där! Asså för mitt lag!


Ute och solar tills Träning/ matchen!

Det är Mamma match idag!


Gött!


Pratat med Ellen! Check!


Hejsan!

Nu e det dags för lite mellis! Skolan va fett tråkig! Nu ska jag äta och sen sms'a Ellen om träningen!


Nu så går jag till skolan!

Det är bara 3 dagar kvar nu! Man får kämpa på nu! E trött jämt! Men ha det gött!


Natti natti bloggen!


Jippi!

I <3 My Family!
Mamma och Pappa berättade precis en RIKTIGT grym sak, som dom har haft som hemlighet! Men när jag kom hem gråtande från spring turen, så tyckte dom att det var dags att säga den! Den är över min dröm värld! Trodde aldrig dom skulle säga det! Men det är inte bestämt än! Men det är så nära bestämt som möjligt!
Ni kommer att få reda på det när det är bestämt!


Myser i soffan med syrran!


Nästa: blir att hoppsa in i duschen!


Spring tur!


Hemsi igen!

Mat dags nu! Sen blir det film! Först en rolig, sen en LÄBBIG!


På väg hem nu! Har lite kassar med mej!


Vi 3 sitter i Galerian och fikar! Gött!


Jag och Ebba åker in till stan och möter upp Elin!


Kör Kubb!

Jag och mormor är på lag och möter Ebba och morfar! Just nu så leder Ebba och morfar! Men förra matchen så vann jag och mormor! Så det står 1 - 1 i matcher!


Idag blir det 1 till Familjedag!

För har så roligt med Mprmor och Morfar! Så jag tänkte att jag är med d idag också!


Idag...

Så vet jag inte vad jag ska göra? Men det blir nog något bra!


Igår!

Klockan 2 åkte vi till Eriks skola, för att se när Erik sprang ut. Vi sa grattis och gav han en nalle att hänga runt halsen. Han åkte sen flak klockan 3. Pappa hämtade honom runt halv 5, och då va Erik DYNG blöt!
Gästerna kom 5, och då åt vi, kött med ris. Det var Erik som hade bestämmt det. Våra bbästisar kom också! Och det var
RIKTIGT nice! Vi körde kubb och hade skit kul! Va fett länge sen vi såg dom, men när dom väl kom så kändes det som vi sågs igår!
Vi fikade och hade värkligen 
SJUKT roligt! Vi hade fullt hus igår! Och hög musik, skratt annfall och otroligt mysikt! Det var en LYCKAD kväll! Älskar alla som var där! Våra bästisar harr vi kännt längre än vad ja left! Vi bodde i samma kvarter i Gustavsberg, där vi bodde innan vi gör nu! Och vi har SÅÅÅÅÅÅ många minnen! OCH det kommer bli fler! Det kan JAG lova! Sen när dom skulle åka så gjorde jag som jag ALLTID! gjort! Sen jag typ kunde spring!
Sen på kvällen / natten så SMS´ ade jag med dom ALLRA bästa! Verkligen min bästis! Men hon skulle sova! SÅ då sms´ade jag med NAM NAM! Men det tyckte inte han var kul! Så han ringde mej istället!
Bild bomb!


Det var allt! Men 1 bild vill inte komma upp! Men den kanske kommer i et annat inlägg!
Ha det BRA!


Mobil bloggar!

Nu Medans datan hämtar upp inlägget!


Film Time!

Ska snart skriva inlägget om igår! Men får datan snart! Så håll utkik!


Det långa inlägget kommer snart, eller ikväll! För är ute och spelar kubb,

Och då har jag den lilla datan! Men kommer ikväll när jag sitter inne vid den stora datan!


Det går SKIT bra för mej och morfar och Ebba!


Spelar kubb med morfar!


På väg hem nu!


Åker med mami till Haninge Centrum!


Trött.se


På G hem!


Är i Uppsala med Pappa....

För att hämta pappas tävlings cykel!


Nån gång idag kommer ett lååångt inlägg om igår!

Och sen..... Idag så kommer jag blogga som vanligt igen!


God Morgon!

Sovmorgon, fettt skönt! Va vaken AS länge igår! Men vi hade riktigt kul! De va NICE!


Bloggar inte mer idag! Förklarar allt som hänt imorgon!


Nu är jag påväg att se Erik springa ut!


På G hem nu! Vart en Chill dag i skolan!

Haft en lektion!
Nu ska jag hem och byta om!


Mot skolan!


Ikväll blir det mycket kort från studenten! Så va beträdda på det!


Dagens outfit!


God Morgon!!

Idag har jag sov morgon! Jag börjar 20 i 10! Så nu har jag gått om tid på mej att göra ordning mej!


Säger god natt redan nu!

För vill ha tid med familjen och mormor och morfar! Dom bor i Arvika så får passa på att vara med dom när dom väl är här!
Bara 4 skoldagar kvar till sommarlovet! Och 6 totalt!
Ha det gött!


Gud....

Jag och mormor har fett mysigt! Sitter och pratar om framtiden och familjen! Och så spelar vi piano och har fett nice!


Är med mormor och morfar! <3


Nån som vill göra nått? Har ju sovmorgon imorn! Lyx!


Det gick super bra!

Som belöning fick vi en klubba! :)


Nästa Piano!


Går hem nu!

Skiter i socker kakan! Mamma hade inte köpt hem ingredienserna för att kunna göra en! Så det sket sej! Efter pianot så ska jag vara hemma! Tror att jag bara ska chilla! Gött!


Skolan idag igen då!

Efter skolan så ska jag på piano avslutning! Ska hinna göra en sockerkaka mellan pianot och skolan! Och det är typ en halv timme! Så lycka till, till mej själv! :)


Mobil Bloggar!

För min dator är paj!
Förlåt för sent inlägg! Men jag har pluggat och försökt fixa min dator! Men det går inte...... Så typiskt att när jag precis fått en fin header som jag ska lägga in så är datan paj!
Men dagen har vart bra! Vart med mamma hela dagen.... Vi har haft mysigt! Ibland är det skönt att bara va med mamma! Vi fixade saker till min brorsa Eriks student som är på Fredag, köpte kläder, skor, solglasögon m.m
Sen städade vi! Fast då va pappa också med!
Och nu ikväll så har jag pluggat! Matte och svenska! Så nu är det klart för sommaren! Inga mer läxor för mej fram till hösten! Men ni får sova så gott!


Äntligen...

Är jag klar med städningen! Nu är det skit snyggt här hemma! :)


Hjälper Mami och Papi att städa tills imorn!

För min brorsa tar studenten!


Det är rätt skönt att bara chilla!


Nu.....

....är jag hemma! Det blev en tröja, plånbok och nya Ray Ben sol glasögon!


Sitter just nu på ett café och fikar med mami!


Nu drar vi!


Idag ska jag och mama shoppa i Nacka Forum!

Vet inte vad det blir! Men jag kommer alltid ut med nått! Ska kanske ha en Frågestund idag eller imorn!
Men vi hörs!
Min outfit idag!


Idag ska jag shoppa!

Sen får jag se vad jag gör?! Nån som vill hitta på något?


Förlåt för sent inlägg!

Men jag har bara sett på tv än så länge! Vad har ni gjort?


Nu ligger jag i sängen, trött som f*n!

Har vart trött hela dan! Ikväll har jag snackat och sms' at med Nam Nam! Fett kul! Och så åt och duschade jag! Pluggning blir det imorn! Orkade inte göra set ikväll, när jag ändå kan föra det imorn när jag är ledig! Ska nog ha en frågestund HÄR på bloggen igen..... Tyckte det va kul! Kommentera vad ni tycker?! Ska ha?, eller inte ha!
Men nu ska jag pössa! Natti Natti!


Tror att Headern kommer imorn!

Har en GRYYM kompis som jag hört känner en tjej som gör riktigt NICE Header!


Duschen nästa!


Busig katt!


Ska duscha nu!

Sen blir det att plugga, äta och SMS' a med herr snyggo!


Nu.....

Blir det header på bloggen! Äntligen....!


Ridit klart nu!

Gick bra! Fick en lite klämmig häst! Men det gick bra! Vi red cadrill! Va inte så kul... Men gick bra!
Hästen jag red! Suddig bild... Men va den bästa! Den är en D- ponny!


Stallet nu!

WhoopWhoop!


Dags att byta om nu då!

Stallet, fett nice!


Åå..

Nu är skolan slut! Sitter och äter mellis! Snart blir det farfar, ev. Farmor också och stallet! Fett nice!
Men vi hörs!


På G hem!


Jag e snart på G att gå till skolan!

Men väntar tills klockan är 20 i! För då kommer Wilma!
Förlåt att jag inte bloggade så länge igår! Men jag hade som sakt migrän, och då vill man bara sova! Men skriver det jag skulle skriva igår:
Jag och Ida va i parken! Och så hörde vi några killar i skogen, så vi gick upp på min tomt för att se vilka det va! ( jag har tomt i skogen ) och så va det alla killar i klassen + Lucas! Och så såg dom oss! Så då sköt dom oss, det gjorde fett ont! Dom körde softis krig! Och sen så gick jag på träningen! Då vet ni!
Ha det gött i skolan!


Har migrän! Så God Natt!

Måste bara säga G R A T T I S ! Calle! Som fyller 12 år idag! Grattis grattis! :)


Står vid Vendelsö Malm och Väntat på att Papi ska hemta mej!

Äntligen så blir det lite sol! När Papi har hemtar mej så drar vi till Hammarby gym och hämtar Mami och Syrran!
Sen så blir det middag! Ha det gött så länge!


Vart med Ida...

Och haft så jvla kul! Så jag glömde att uppdatera! Men iallafall ska jag till träningen nu! Så...,, ha det gött!


Nu blir det till parken och träffa Ida!

SNÄLLA Ellen F, svara på mina SMS!


Skolan slut..

Och jag är påväg Hem! Vart en rolig dag! En kille va och kolla i vår klass idag! För han ska börja i klassen i höst!
Nu ska jag hem! Ha de gött!


Skolan!


God Morgon!

Dagen består av:
Frulle,
Skola,
Va med Ida,
Träning,
Middag
&
Sova!


Heej!

Vad gör ni?
Aja......
Jag ser iallafall på BB! Det är sådär, jag hejar på Hanna J! För hon är skönast!
Dagen....
....Har vart kul! Vart på skutan mer än halva dagen. Va kalt men kul! Hade bra sällskap och så!
Hemma så hände det inte så mycket! Men hade det chill!
Imorgon...
Ska jag va i skolan! Sen ska jag och Ida spela fotboll i vendelsömalm! Och efter det så blir det Innebandy träning! HOPPAS att jag får stå! Men det vet man aldrig!
Men ha en bra natt! Dröm om den ni älskar.........
Och vet ni? Jag bloggar från Ipaden för första gången! Men god Natt!


Nästa: Big Brother!


NU....

Ska jag se på finalen av Mästarens Mästare! Hoppas att den mörkhåriga tjejen vinner! Pernilla!
Sen efter det så ska jag se på BB finalen!


Sitter i soffan med VÄRLDENS huvudverk! Chilla är också gött!


Klar! Bloggar mer senare!


Hoppar i ett varmt bubbel Bad! För jag fryser ihjäl!


Är det bara jag som är trött?


Sket i springningen!

Åt lunch/ middag i stället! Vad gör ni då!


Nu är jag hemma!

Vart en kul dag på Skutan. Och nu är jag hemma! Ska nog ut och springa, och sen se på tv! Men får se hur det blir med springandet! För har ont i huvudet! Men e fett sugen! Ikväll ska jag väl inte göra nått skärsilt! Ha en vanlig söndag!


Är på skutan....

Har precis sett på hopptävling! Och nu är det Terängbanan som gäller!


God Morgon bloggen!

Förlåt att kg inte bloggade igår! Men det hackade! Så det gick inte att komma in på blogg.se
Men idag blir det som vanligt! Som sakt så ska jag börja göra lite videos! För en del har önskat det!
Idag ska jag åka till skutan idag igen! Med Frida, Calle och Irma. Efter det så ska jag hem, kanske ut och springa. Ska se vad syrran vill. Sen så blir det väl kvällen! Men ha det gött!


Haha, oj då! Råkade lägga ut en video! Men den är fett gammal! Ska nog ta bort den! Eller vad tycker ni?

Jag tänker iallafall börja göra lite vide blogg inlägg! Skulle de va kul?


Mor skutan med Frida! :)


Har inte vart på blogg humör idag! Så jag säger god Natt nu!


Nu är jag hemma! Hörs senare!


Är nu hos Natta med sällskap av Calle och Frida!

Vi ska äta här! :)


Jaha, då drar jag och Calle ut på en cykeltur! :)


Är på maxi med Frida, Calle och Mia! Träffa på Max också! Nu ska vi till skutan och kolla läget! Så ha det gött!


Chillar hos Frida!

Fett länge sen! Känns bra att vara här! :)


Goood Morgon!

Idag gick jag upp halv 7! När jag såg att det va piss väder! Inte kul alls! Men om man har bra kläder, så är inget väder dåligt! Det sa mami här om dagen! Men idag ska jag gå till skolan om 5 minuter!
Så ha de bra!


RSS 2.0